Viitorul Audi A4 este aproape gata. Când va fi prezentată limuzina?

Audi A4 (2)

Se anunță vremuri aglomerate pentru Audi. Viitorul Audi A4 se pregătește de lansare. Limuzina este supusă unor teste dure în condiții de temperaturi extreme și suprafețe dificile de rulare.

Prototipul surprins în teste poartă camuflaj alb-negru, dar acesta permite indetificarea unui look nou al viitorului sedan de la Ingolstadt. Grila masivă Singleframe primește un aspect tridimensional și sprijină logo-ul cu cele patru inele ale brand-ului, și acesta cu o imagine nouă.

Audi A4 (1)Citește și:

Lista modelelor Audi conforme cu standardul Euro 6d-TEMP

Montanții și plafonul nu au fost îmbrăcați în camuflaj, semn că aceștia nu sunt vizați de schimbări majore.

A4 va primi și faruri noi, iar blocurile optice din partea posterioară vor avea și ele un look redefinit. Liniile de design vor fi cele pe care le cunoaștem deja de la frații mai mari, A8, A7 și A6.

Audi A4 (7)Citește și:

Top 10 mărci auto căutate pe internet de români

Cabina viitorului A4 nu a fost încă fotografiată, dar va primi sistemul MMI Touch actualizat al fraților mai mari. Astfel, planșa de bord va avea o înfățișare nouă.

Își vor face apariția schimbări și la capitolul motorizare, pentru că Audi ar putea introduce în gamă și o versiune electrificată. Audi A4 va fi prezentat anul viitor.

Sursă foto: Quattroruote.it

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top