Viitorul BMW i3, dezvăluit în China

Viitorul BMW i3 autoexpert.ro

În China va fi oferită în curând o versiune electrică a Seriei 3. Dacă punem cap la cap informațiile și fotografia, acesta ar putea fi inclusiv viitorul BMW i3 pentru Europa. Îți explic imediat.

Stai, stai… BMW Seria 3 și BMW i3 sunt două modele de talie diferită. Cum ar putea un ”3-ar” electric să-l devoaleze pe viitorul BMW i3? Păi, asta se întâmplă pentru că nemții vor să pună ordine în gamă. Conform nomenclaturii BMW, viitorul BMW i3 va fi echivalentul electric al Seriei 3, pentru a simplifica lucrurile. Așa cum i4, i5 și i7 vor fi versiunile electrice ale seriilor omonime. Am scris totul despre gama electrică aici.

Viitorul BMW i3 autoexpert.ro

În esență, a fost o greșeală ca un hatch compact electric să fie numit i3. Dar, acum 9 ani, când actualul i3 a început să fie produs, valul electrificării încă nu cuprinsese industria auto. Sigur, și actualul i3 va primi un urmaș. Problema e că, odată cu Seria 3 electrică, va exista un conflict pe numele i3. În mod normal, este un nume destinat sedanului. De aceea, viitorul hatch compact electric, cunoscut acum ca i3, ar putea primi un alt nume. Posibil i2.

Viitorul BMW i3: câteva detalii

Așadar, BMW-ul i3 ”de China” are pe capacul portbagajului sigla i3 în stânga, iar în dreapta ”eDrive 35L”. L vine de la versiunea lungă, care este oferită tradițional pe Seria 3 în China. Jantele sunt (aproape) pline, aerodinamice, tipice versiunilor electrice, masca nu prezintă fante de răcire, iar detaliile fine sunt albastre. Site-ul Ministerului Industriei și Tehnologiei (MIIT) din China, a publicat și puterea, de 250 kW, adică 340 CP.

Viitorul BMW i3 autoexpert.ro

Anterior, au ”transpirat” fotografii cu detalii de pe viitorul i3 cu ampatament scurt, detalii pe care le poți vedea mai sus. Este probabil ca acest desen să se regăsească și pe versiunea de Europa. Până când vom avea certitudinea, să ținem cont că aceasta este prima imagine oficială cu viitorul i3.

via Motor1

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top