Viitorul BMW Seria 7 surprins în teste în versiune de top

BMW Seria 7 (3)

Pe piață din 2015, BMW Seria 7 se pregătește de o restilizare. Limuzina premium a fost fotografiată testând în versiune de top, cu motor V12. Extremitățile sunt acoperite de un strat gros de camuflaj.

Prezența celor două evacuări duble confirmă că avem de-a face cu versiunea M760 Li xDrive, poziționată, în prezent, în vârful gamei. Inscripția acoperită de pe montantul spate confirmă că mașina este pusă în mișcare de un motor V12.

BMW Seria 7

Seria 7 va păstra proporțiile și, în mare, design-ul actual, dar va primi o serie de elemente redesenate în partea frontală și în partea posterioară, care îl vor apropia de modelele recent prezentate, Seria 8 Coupe și viitorul SUV X7. S-ar putea astfel să avem de-a face cu o grilă mai proeminentă și blocuri optice cu design nou. La interior, BMW va integra sistemul multimedia iDrive actualizat, dar și noi sisteme de asistență.

BMW va actualiza și lista finisajelor și opțiunilor de tapiteție, pentru a face limuzina și mai atractivă pentru clienții pretențioși.

BMW Seria 7

Gama de motorizare include și un V8 de 4.4 litri, 523 de cai putere și 750 Nm, care se regăsește și în familia recent prezentată Seria 8 Coupe.

Noutățile trecute în contul limuzinei va transforma Seria 7 într-un rival de temut pentru noul Audi A8. Limuzina va ajunge pe piață în 2019.

Sursă foto: Quattroruote.it

Adaugati comentariu