Viitorul BMW X1 – Primele imagini cu interiorul

Viitorul BMW X1 (1)

BMW a pornit noua ofensivă a SUV-urilor. Bavarezii lucrează intens la viitorul BMW X1. Site-ul italian Quattrouote a făcut publice primele imagini cu interiorul crossover-ului german.

Viitorul BMW X1 primește o imagine nouă la exterior, dar nemții au pregătit o operație estetică și tehnologică și pentru interior.

Viitorul BMW X1 (5)

Modificările exterioare vizează blocurile optice și barele de protecție, atât în partea frontală, cât și în partea posterioar. Dar vor fi, cu siguranță, și alte elemente noi, mascate acum de stratul de camuflaj alb-negru.

Marea schimbare pare să fie însă, la interior, acolo unde BMW plănuiește să integreze noul BMW Operating System 7.0, care oferă control vocal și prin gesturi, dar și sisteme de siguranță de ultimă oră dezvoltate de companie.

Viitorul BMW X1 (2)

Gama de motorizare va include, odată cu apariția generației viitoare, și o versiune plug-in hybrid, derivată din cea care pune în mișcare modelul MINI COUNTRYMAN Cooper S E ALL4 și modelul BMW 225 Xe iPerformance, promițând eficiență tipică automobilelor propulsate de motoare termice în tandem cu motoare electrice.

Viitorul BMW X1 va vedea lumina zilei la începutul anului viitor și va ajunge în showroom-uri în vara lui 2019.

Sursă foto: Quattrouote.it.

Adaugati comentariu