Viitorul instrumentar de bord BMW este… SF!

BMW Sistem de operare 7 (3)

BMW a arătat generația viitoare a instrumentarului său de bord, care va ajunge la modelele de top din portofoliul companiei. Dar pe lângă Seria 7 facelift, SUV-ul X7 și Seria 8, cele mai recente fotografii spion confirmă prezența sa și la roadster-ul Z4.

Sistemul de operare BMW 7.0 este parte integrantă a sistemului multimedia iDrive în versiune actualizată și include un display care arată harta alături de conținut selectat preferențial de șofer. BMW a redesenat instrumentarul de bord pentru a oferi un concept unitar al bordului și consolei centrale, așa cum regăsim deja la modelele Mercedes-Benz.

BMW Sistem de operare 7 (4)

Au dispărut cadranele rotunde din bordul mașinilor premium germane, arată fotografiile făcute publice de BMW. Complet digital și revizuit, panoul de bord include acum un spațiu rezervat hărții de navigație, flancat de două surse de informație: cea din partea stângă dintre ele oferă date referitoare la viteza de rulare, în timp ce în dreapta, în funcție de modul de rulare, poate oferi date referitoare la consum sau deplasare.

BMW Sistem de operare 7 (2)

Ecranul central Control Display va veni cu un control tactil optimizat, mult mai intuitiv, și cu zece pagini configurabile, vizualizate în timp real. Fiecare dintre acestea conține între două și patru panouri. Structura logică și simplă a sistemului iDrive oferă acces facil la setările și funcțiile sistemului, care pot fi controlate și vocal sau prin gesturi, dar și prin intermediul controller-ului iDrive.

Viitorul instrumentar de bord digital în versiune preliminară a fost dezvăluit de constructorul bavarez la Digital Day 2018, care are loc zilele acestea la Bruxelles.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top