Viitorul pick-up Tesla are deja un rival – Neuron T/One

Neuron T One (8)

Se mai înscrie un model pe lista de rivali pentru viitorul pick-up Tesla, care va fi dezvăluit luna aceasta. Este vorba despre Neuron T/One, creația unei companii americane fondate în 2017.

Conceptul Neuron T/One este pick-up-ul prezentat de o companie americană, Neuron EV, cu sediul în California, la Salonul Importatorilor de la Shanghai. Reprezentanții noului brand, apărut în urmă cu doi ani, susțin că este primul care construiește autoutilitare exclusiv electrice.

Neuron T One (1)

Până la această oră, are în portofoliu două vehicule. Pe lângă pick-up-ul T/One, compania a prezentat și camionul Torq, un rival pentru camionul electric produs de Tesla.

Neuron T/One este un vehicul multifunctional, pentru uz personal sau comercial, anunță constructorul. Acesta are la bază o platformă modulară, care le permite utilizatorilor să înlocuiască sau să adauge diverse componente care pot schimba atât look-ul, cât și funcționalitatea vehiculului.

Neuron T One (5)

Compania nu dezvăluie amănunte referitoare la performanțe, dar anunță că pick-up-ul vine și cu un panou solar amplasat în benă, pentru a suplini necesarul de energie.

Cabina modelului propune o poziție centrală pentru șofer, care beneficiază și de o vedere panoramică la 360 de grade, grație sistemului de camera conectate la instrumentarul de bord. Nu există niciun buton sau comutator fizic la bord, funcțiile acestora fiind preluate de o interfață futuristă.

Neuron T One (3)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top