Viitorul Volkswagen Amarok apare într-o imagine nouă

Viitorul Volkswagen Amarok autoexpert.ro

Nemții prezintă un teaser cu viitorul Volkswagen Amarok, la un an de la prima schiță. Noul desen este mult mai apropiat de proporțiile reale ale pick-upului.

Mai avem de așteptat până în a doua parte a anului pentru a vedea în fotografii oficiale viitorul Volkswagen Amarok. Până atunci, însă, nemții ne ”dau pe la nas” cu o nouă schiță a celei de-a doua generații. De data asta, însă, imaginea este ceva mai apropiată de realitate.

Viitorul Volkswagen Amarok: ce e nou

S-au păstrat toate elementele din schița originală, însă bara de protecție are zona centrală vopsită în negru, semn că avem de-a face cu o versiune mai ”populară”. Accentele portocalii sunt încă acolo, la fel ca și calandrul puternic stilizat. Totodată, gurile de ventilație laterale au rămas acolo, deși par a-și fi micșorat suprafața.

Carcasele cromate ale oglinzilor vor integra semnalizările laterale, iar pe plafon au apărut șine longitudinale. Deasupra aprbrizului găsim două blocuri optice LED. Schița originală părea a prezenta o versiune King Cab (foto jos), care, în actualul desen (foto deschidere), s-a transformat într-una Double Cab. Au rămas neschimbate pasajele rectangulare și puternic evazate ale roților.

Viitorul Volkswagen Amarok autoexpert.ro

Au fost mai multe zvonuri că VW lucrează la o versiune hardcore a lui Amarok, un echivalent al lui Ranger Raptor, al cărui nume ar putea fi Amarok R. Aceleași zvonuri creditează viitoarea versiune de performanță cu o putere de aproximativ 300 CP.

➡ Comparativ Amarok vs X-Klasse, Navara 💡

Viitoarea generație va fi construită împreună cu Ford Ranger, pentru a face față tot mai multor alianțe din industrie. Să nu uităm de mărcile Citroen, Peugeot, Opel și Toyota, care și-au unificat gama de vehicule comerciale. Însă VW și Ford spun că cele două modele viitoare vor fi puternic personalizate.

Platforma tehnică va aparține mărcii Ford și va fi preluată de VW. În schimb, viitorul Ford Transit Connect va avea la bază recent lansatul VW Caddy.

Adaugati comentariu