Viitorul Volkswagen Amarok – imagini oficiale

Viitorul Volkswagen Amarok autoexpert.ro

Generația următoare promite să nu se îndepărteze de liniile care au consacrat modelul, deși împarte tehnica, în premieră, cu Ford Ranger. Viitorul Volkswagen Amarok vine cu un aspect agresiv și va fi prezentat în 2022.

După cum știm, Volkswagen Commercial Vehicles și Ford au decis să-și unească destinele. În segmentul utilitarelor mici, Caddy i-a împrumutat toată tehnica lui Tourneo Connect. E destul de greu să apreciezi contribuția lui Ford la designul general. Din lateral, cele două modele sunt identice. La fel și din spate. Doar zona frontală a fost înzestrată cu un calandru personalizat de către americani. Mai mult, și interiorul pare bucățică ruptă din cel al lui Caddy.

➡ Test video cu noul Caddy 💡

Acum, a sosit timpul pentru al doilea model al colaborării. Au trecut două săptămâni de când Ford a prezentat noul Ranger. Iar acesta stă la baza viitorului Volkswagen Amarok. Să ne așteptăm la aceeași abordare din partea nemților? Aceștia ne asigură că pickup-ul lor va avea un ”ADN Volkswagen evident”, deci nu va fi un Ranger cu embleme VW.

Viitorul Volkswagen Amarok – fotografii

Din aceste teasere prezentate de nemți, pare că se vor ține de cuvânt. Inclusiv anumite panouri ale caroseriei, precum aripile față și capota motorului, sunt diferite. Acestora li se adaugă calandrul frontal și blocurile optice. În zona de sus a măștii, pare a exista o linie luminoasă care unește farurile, în ton cu celelalte modele VW.

Pasajele roților sunt foarte evazate, iar în zona inferioară sunt protejate de ornamente din plastic. Nu a fost prezentată o imagine din spate, dar este probabil ca forma stopurilor să fie identică, iar semnătura luminoasă diferită.

Viitorul Volkswagen Amarok autoexpert.ro

La interior, ecranul dispus ”portret” pare a fi același de pe Ranger. Totuși, se pot ghici câteva butoane fizice diferite de ale americanului. Legat de motoare, nu ne putem pronunța, dar dacă ne ghidăm după rețeta Caddy – Tourneo Connect, motoarele lui Amarok vor fi identice cu cele de pe Ranger.

via volkswagen

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top