Viitorul Volkswagen Golf apare într-o schiță oficială

Volkswagen Golf (1)

“Noul Volkswagen Golf este gata”, anunță nemții, arătându-le fanilor încă o schiță oficială a ceea ce este un bestseller decenii la rând.

Două săptămâni au mai rămas până la prezentarea oficială a noului Volkswagen Golf, programată să aibă loc pe 24 octombrie, în cadrul unui eveniment la Wolfsburg. Nemții trec în contul compactei lor digitalizare și conectivitate, dar și inovații și design foarte expresiv. Constructorul german încearcă să-și atragă clienții și cu o serie de funcții și servicii online.

Volkswagen Golf (2)

Volkswagen susține că, în cea de-a opta generație, se regăsesc punctele forte ale modelului, perfecționate. Astfel, apar în gamă motoare eficiente, o tehnologie superioară a suspensiei și un plus de agilitate.

Noul Volkswagen Golf va fi o mașină premium?

Este ușor de recunoscut ca fiind un Golf, susțin nemții, deși anunță că designul a fost modificat pentru a fi mai dinamic ca niciodată. Culori și materiale noi se vor regăsi la bordul modelului compact, dar și un nou instrumentar de bord digital. Noul Volkswagen Golf va ajunge în showroom-uri în decembrie, iar clienții vor putea comanda și una dintre cele două versiuni plug-in hybrid, cu 204, respectiv 220 de cai putere. Nu va exista un Golf electric, responsabilitatea rulării cu emisii zero aparținând exclusiv familiei ID.

Volkswagen Golf (3)

Mai multe despre gama de motorizare a noului Golf, aflați aici:

Exclusiv: Totul despre VW Golf, care se prezintă pe 24 octombrie

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top