Viitorul Volkswagen Touareg arătat într-un teaser video

Volkwagen Touareg

Doar trei zile au mai rămas până la prezentarea noii generații Volkswagen Touareg. SUV-ul va fi dezvăluit pe 23 martie, la Salonul Auto de la Beijing, iar constructorul german a făcut publice noi imagini cu mașina.

Noul teaser video arată grila, farurile și stopurile noului SUV, dar și câteva elemente de la interior. Până la ora actuală, știm că Volkswagen Touareg 2018 va veni cu un design exterior inspirat de Arteon. Nemții ne-au arătat deja mare parte din exteriorul navei amiral a companiei.

Destinație finală: China.

Touareg se pregătește de debut

La interior, vom regăsi o planșă de bord digitală alcătuită din două ecrane, unul de 12 inci, iar celălalt de 15 inci. Nemții spun că acestea sunt unele dintre cele mai mari panouri digitale de bord din segment. Finisaje din lemn și aluminiu se vor afla, de asemenea, la bordul noului SUV.

Cea de-a treia generație Touareg, după cele ajunge pe piață în 2002, respectiv în 2010, primește direcție integrală și tracțiune integrală. SUV-ul are la bază aceeași platformă pe care sunt construite Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus și Porsche Cayenne.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top