Vinde repede un autoturism vechi!

autoturism

Cel mai rapid mod de a va vinde un autoturism vechi este să vă adresați unui site de anunțuri auto, cunoscut deja în România. Aici este locul unde persoanele interesate studiază ofertele zi de zi.

Dacă vă aflați într-o astfel de situație, vă recomandăm site-ul de anunțuri Triauto.ro. Puteți posta anunțuri în mod GRATUIT aici! Firma oferă atât servicii de vânzări automobile cât și servicii de închirieri și transport. Funcționează pe piața anunțurilor din România de aproximativ 5 ani de zile și este deja foarte apreciat pentru calitatea serviciilor oferite, persoanelor interesate.

Servicii de transport

Triauto.ro nu este numai un simplu site de anunturi auto. Aveți posibilitatea, cu ajutorul lui, să călătoriți în țară și în străinătate sau să transportați marfă. Spre exemplu, persoanele interesate să călătorească în Danemarca- Copenhaga, și care locuiesc în orașul Iași sau în apropiere, au ocazia să apeleze la serviciile firmei Fly Travel. Prețurile sunt avantajoase. Pentru Germania costul unui bilet este de 120 EURO iar pentru Danemarca prețul unui bilet este de 130 de EURO. Dacă doriți să expediați și colete, prețul este de 1 EURO/kg.

Există, de asemenea, oferte și pentru servicii de transport persoane în Olanda, Luxemburg, Belgia, România. Oferta este valabilă și pentru transportul de colete. Prețurile sunt variabile în funcție de destinație.

Acestea au fost doar câteva exemple de servicii și destinații. Pe site veți găsi mult mai multe oferte. Alegerea vă aparține dumneavoastră.

Oferte interesante de autoturisme second-hand

În momentul de față, pe site-ul de anunturi auto gratuite Triauto.ro sunt postate foarte multe oferte interesante de autoturisme second-hand foarte avantajoase.

Renault Grand Scenic, Diesel 2010

Este un autoturism oferit spre vânzare de către un parc auto profesionist, AutoDe. Politica acestei companii este foarte transparentă. Mașinile second-hand sunt verificate atât în Germania cât și în țară. Firma oferă garanție pentru autoturismele comercializate. La predarea lor, mașinile au revizia tehnică efectuată (schimb de ulei și filtre originale, conform seriei șasiului).

Modalitatea de achiziționare este multiplă. Numerar, credite auto, leasing. Pot cumpăra persoane care cu contracte de muncă în străinătate sau în România, chiar și persoane cu istoric negativ sau persoane juridice. Dacă doriți să oferiți mașina veche la schimb (BUY-BACK), există și această posibilitate.

Modelul acesta de mașină este de tip Combi, anul fabricației este 2010, are 217.000 de kilometri rulați, funcționează cu motorină, capacitatea cilindrică a mașinii este de 1461 de cm3. Mașina nu este avariată.

Este dotată cu cutie automată de viteză, sistem de navigație, climă bi-zone, scaune full de piele cu încălzire, pilot automat, limitator de viteză, senzori de parcare față/spate, frână de parcare electromecanică, radio/CD, intrare auxiliară, comenzi pe volan, senzori de ploaie, proiectoare pentru ceață, ESP, ABS, set de roți pentru iarnă CADOU, etc.

Autoturismul poate fi vizualizat în București. Oferta este de actualitate

Nu este singura ofertă interesantă postată în acest moment pe site-ul de anunțuri Triauto.ro. Merită să consultați periodic toate anunțurile dacă sunteți în căutarea unei mașini mai moderne sau dacă doriți să vindeți. Partenerii firmei oferă condiții foarte bune pentru achiziționarea unui autoturism second-hand atât pentru persoanele care lucrează în România, cât și pentru persoanele care lucrează în străinătate. Sunt disponibile la vânzare aproape toate tipurile și mărcile de mașini second-hand. Pentru a fi pe deplin convinși de faptul că sunt mașini fiabile, puteți solicita o revizie tehnică amănunțită unui service auto de top. Prețurile pentru anumite tipuri de mașini de aici, nu sunt mari deloc!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top