Vino să sărbătorești 4 ani de Suzuki Club România!

Asociația Suzuki Club România te invită în perioada 21-23 Septembrie la cea de-a IV-a aniversare a comunității. Sub sloganul „Never Stand Still” pasionații mărcii nipone au ales ca loc de desfășurare al evenimentului cadrul feeric oferit de munții Cindrel în Satul de Vacanță Cheile Cibinului. 

Locația propusă este ușor accesibilă din toate colțurile tării, drumul până la pensiune fiind potrivit pentru orice tip de autoturism Suzuki fie că vorbim de un Swift Sport sau de fratele mai mare Grand Vitara.

De la evenimentele marca Suzuki Club nu au lipsit activitățile inedite rezervate participanților, dintre care reamintim câteva: concurs condus îndemânare pe nevăzute (legat la ochi) cu noul Suzuki Swift, construiește un Suzuki din zăpada, concurs foto Tu și Suzuki, etc.

Pentru cea de-a IV-a aniversare organizatorii nu au dezvaluit inca surprizele pregatite, insa sunt convinsi ca acestea nu vor dezamagi nici de aceasta data. Detaliile legate de participare le găsiți pe site-ul lor www.suzuki-club.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului http://on.fb.me/Nyq5wJ.

Adaugati comentariu