Vision Mercedes-Maybach 6 Coupe dezvăluit oficial

Vision Mercedes-Maybach 6 a fost dezvăluit oficial. Conceptul de aproape șase metri lungime va debuta astăzi la Concursul Eleganței de la Pebble Beach.

La șase metri lungime, coupe-ul Vision Mercedes-Maybach 6 este cu aproape jumătate de metru mai lung ca limuzina Mercedes-Maybach și aproape cu un metru mai lung ca S-Class Coupe. Sub capota imensă, ne așteptăm să regăsim motorul V12 de 6.0 litri al companiei – care este mai mult decât suficient pentru un sprint de la 0 la 100 km/h în aproximativ 5 secunde.

Mercedes-Maybach-Vision-6-10

Vision Mercedes-Maybach 6 este un coupe extrem de plat, cu o capotă lungă, faruri și stopuri LED subțiri, o grilă imensă Mercedes, un habitaclu minuscul și o linie a acoperișului lungă și abruptă, care se îngemănează cu partea posterioară prleungită. Profilul este decorat cu o bară cromată de mari dimensiuni. Și mai interesant este poate faptul că acest colos vine cu portierele Gullwing tipice brand-ului.

Mercedes-Maybach-Vision-6-6

Adăugarea apelativului Vision la denumirea conceptului ar trebui privită ca o referință la design-ul pe care Mercedes-Maybach intenționează să-l urmeze în anii următori. Producția de serie nu este exclusă, Vision Mercedes-Maybach 6 putând deveni un rival direct pentru Rolls-Royce Wraith.

Mercedes-Maybach-Vision-6-7

Adaugati comentariu