Volkswagen a prezentat a cincea generație a modelului utilitar Caddy

Volkswagen a lansat oficial a cincea generație a modelului utilitar Caddy. Acesta folosește platforma modernă MQB, aceeași folosită și de modelul Golf.

Lansat oficial în cadrul unui eveniment special găzduit de orașul german Dusseldorf, noul Volkswagen Caddy se prezintă cu un design modern și cele mai noi tehnologii din domeniu. Noul Caddy folosește platforma MQB, platformă folosită și de a opta generație a modelului Volkswagen Golf.

Asemănările cu modelul Golf sunt evidente la interior, unde Caddy a adoptat planșa de bord digitală și volanul folosit de modelul hatchback. Noul Caddy va fi echipat cu faruri LED, o parte frontală complet nouă și jante de aliaj de până la 18 inch.

Caddy poate fi configurat cu două portiere glisante ce pot fi acționate și electric. Sunt disponibil atât versiuni pentru trasportul pasagerilor cât și pentru marfă.

Noul Volkswagen Caddy poate fi echipat cu un motor pe benzină și trei versiuni diesel. Motorul diesel este unitatea 2.0 TDI ce poate fi configurat în versiuni de 75, 102 sau 122 CP. Motorul pe benzină are 1.5 litri și 116 CP. Transmisia este asigurată de o cutie manuală cu șase trepte sau una automată DSG cu șapte trepte.

Adaugati comentariu