Volkswagen Amarok câștigă premiul „Mașina offroad a anului 2013”

Pick-up-ul de la Volkswagen castiga pentru ce-a de-a treia oara consecutiv premiul Off Road, obtinand 28,3% din voturi, aproape dublu fata de urmatorul competitor clasat.

“Masina off-road a anului” este una dintre cele mai vechi si mai renumite aprecieri acordate in Germania. De peste treizeci de ani, cititorii revistei 4×4 OFF ROAD aleg cele mai bune autovehicule din aceasta clasa. Initiativa de votare s-a bucurat si anul acesta de mare popularitate: 74.282 cititori si-au exprimat opiniile pentru cele 125 de masini grupate in 3 categorii.

Decernarea a avut loc la Muenchen. Hans Rohlfing, directorul tehnic pentru autovehiculele comerciale Volkswagen, a luat in primire premiul: “Votul pentru Amarok ne bucura extrem de mult, arata dealtfel si succesul comercial al produsului. Prin combinatia reusita dintre capacitatile off-road, flexibilitate si fiabilitate, Amarok a castigat nu numai un loc in inima cititorilor revistei OFF ROAD, ci si o pozitie de leader in segmentul sau, in Germania.”

Amarok de la Volkswagen Autovehicule Comerciale este disponibil cu doua motorizari. Motorul de intrare in gama, 2,0l-TDI Common Rail cu injectie directa asigura 140 CP, iar motorizarea biturbo mai puternica ajunge la 180 CP.

Clientii au la dispozitie o cutie de viteze manuala in 6 trepte, sau o cutie de viteze automata in 8 trepte. Tractiunea optionala 4×4 este disponibila atat in regim nepermanent, cat si permanent, si subliniaza caracterul off-road al masinii.

Preturile recomandate incep de la 18.750 Euro + TVA pentru Amarok Cabina Simpla – oferta speciala de stoc in configuratia 90 kW 4×2, si 21.033 Euro plus TVA pentru Amarok Cabina Dubla 140 CP.

Adaugati comentariu