Volkswagen Amarok se pricepe la vânătoare

Modelul Volkswagen Amarok a fost distins pentru a doua oară cu cel mai renumit trofeu din domeniul vânătorii: „Mistreţul de Aur”. Revista de specialitate „Jäger” oferă distincții la zece categorii, pentru cele mai bune produse din lumea cinegetică.

Cele mai multe voturi de la categoria „Ce mai bună maşină de vânătoare” au revenit modelului Amarok. Premierea a avut loc cu ocazia târgului de profil „Jagd und Hund”, organizat la Rohrmeisterei – Schwerte. Circa 250 de invitaţi au participat la decernarea „Oscarului Vânătorii”.

La alegerea câştigătorilor nu sunt implicaţi doar cititori, ci şi specialişti, precum vânători profesionişti sau administratori ai asociaţilor cinegetice. La Rohrmeisterei – Schwerte, redactorul şef Lucas von Bothmer a înmânat premiul lui Ramsis Moussa, şeful departamentului de marketing al Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Alături de flinte, puşti de vânătoare, binocluri, îmbrăcăminte de vânătoare, cuţite şi muniţie, Amarok a fost premiat pentru a doua oară, după ce mai câştigase acest premiu în 2011.

La târgul „Jagd und Hund” din Dortmund, Volkswagen Autovehicule Comerciale a fost prezentă cu modelele Caddy, Multivan şi Amarok.

Adaugati comentariu