Volkswagen Autovehicule Comerciale înregistrează vânzări record

În 2011,Volkswagen Autovehicule Comerciale a obţinut cele mai bune rezultate la vânzări din istoria companiei. La nivel mondial, marca a livrat 528.000 de autovehicule comerciale uşoare – o creştere cu 21,4%, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului precedent (2010: 435.700).

„Pentru prima dată am vândut mult peste o jumătate de milion de autovehicule comerciale uşoare,” declară Harald Schomburg, Membru în Consiliul de Administraţie al Mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale, responsabil pentru Vânzări şi Marketing. „Produsele noastre înregistrează o creştere continuă, de ordinul a două cifre, atât pe piaţa europeană cât şi în zone din restul lumii.”

În Europa de Vest, marca a înregistrat o creştere semnificativă, de 17,9%, consolidându-şi din nou poziţia de lider de piaţă şi înregistrând vânzări de 289.750 de autovehicule comerciale uşoare (2010: 245.700). „În Europa am obţinut, în 2011, o creştere dinamică de trei ori mai mare decât media pieţei,” accentuează Schomburg. “Vânzările noastre record nu au la bază doar motive economice, ci sunt şi rezultatul clar al portofoliului nostru de produse puternice şi eficiente, precum şi al performanţelor dedicatei noastre echipe de specialişti de vânzări.”

Romania:

2011 a reprezentat pentru Volkswagen Autovehicule Comerciale un total de 1702 unitati livrate. Acest volum ne-a adus locul 1 in piata de import autovehicule comerciale usoare, cu o cota de 15,7%. Marca Volkswagen Autovehicule Comerciale pastreaza pentru al doilea an consecutiv pozitia numarul unu, cu o crestere usor peste media pietei de import (plus 22,6% fata de volumul Volkswagen Autovehicule Comerciale din 2010).

Anul trecut a insemnat si inglobarea in oferta a unei garantii extinse, de 2+2 ani, standard pentru toate modelele Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Din punct de vedere al produselor noi, am lansat anul acesta noul Amarok – masina prin care Volkswagen isi face intrarea in segmentul pick-up, castigand competitia Pick-up of the Year 2011.

Cea de a doua lansare importanta in 2011 a fost noul Crafter – un vehicul cu multiple imbunatatiri din punct de vedere tehnologic, ce aduc o scadere cu pana la 25% a costurilor de operare, fata de modelul anterior. De asemenea, noile motoare eficiente 2,0 TDI Common Rail si consumul redus cu pana la 31% fac din noul Crafter un vehicul potrivit pentru cele mai dificile sarcini, avand in acelasi timp cheltuieli reduse de exploatare.

2012 va aduce un model nou – Amarok Cabina Simpla, ce va fi lansat in primavara acestui an. Tot incepand cu acest an, Amarok va fi disponibil si cu cutie automata de viteze.

Adaugati comentariu