Volkswagen Bulli Multivan 6.1 – foto și informații oficiale

Volkswagen Bulli Multivan 6.1 - foto și informații oficiale

Volkswagen Bulli. Nemții prezintă cea mai recentă versiune a legendarului model, în fapt un facelift al generației T6, numit T6.1.

Atuurile sale: instrumentar digital, o pleiadă de sisteme de asistență, ultima evoluție a sistemului infotainment și un sistem de propulsie complet electric cu autonomie de peste 400 km!

Volkswagen a decis să înnoiască a șasea generație a emblematicului model, aducându-i un facelift stilistic și tehnic.

Zona frontală a fost a primit un calandru extins, blocurile optice au un desen mai compact și sunt unite de o nouă bară cromată dublă, care se continuă cu semnătura luminoasă a LED-urilor. Gama de culori și modele de jante au fost împrospătate cu noi versiuni.

La interior, schimbările sunt și mai spectaculoase, și includ un instrumentar digital configurabil de 10,25 inci, numit Digital Cockpit, ce poate afișa inclusiv harta sistemului de navigație. Versiunile de bază rămân la instrumentele analogice, dar primesc un ecran multifuncțional între cadranele vitezometrului și turometrului. Pe consola centrală și-au făcut apariția noile sisteme multimedia, cu ecrane de 8,0 inci (Discover Media) sau 9,2 inci (Discover Pro), compatibile cu comenzile vocale.

Standard, sunt disponibile sistemul Composition Audio, cu afișaj pe o singură linie și Composition Colour, cu display tactil de 6,5 inci (standard pe Caravelle Highline, Multivan Comfortline și California Coast). De la Composition Colour în sus, este integrat un slot pentru card SIM (eSIM), care permite accesul la servicii și funcții on-line. În plus, interfața Apple CarPlay operează de acum și wireless.

Au fost adăugate și o priză de 230V lângă scaunul șoferului, un compartiment cu cheie în bancheta dublă din dreapta și, opțional, un sistem care permite glisarea obiectelor lungi de până la 2.800 mm (pentru Bulli cu ampatament scurt) și 3.300 mm (ampatament lung) pe sub bancheta din față. Citește mai departe.

Adaugati comentariu