Volkswagen Caddy – De nădejde

Volkswagen Caddy a fost ales pe primul loc, pentru cea de-a 8-a oară, de către experţii branşei de curierat şi transport în regim expres.

Caddy este din nou cel mai îndrăgit autovehicul pentru livrări urbane în domeniul prestatorilor de servicii de curierat. La invitaţia editurii ETM din Germania, 40 de experţi din domeniul transporturilor rapide au ales mașinile cele mai performante. Cele 23 de autovehicule participante au fost structurate în 4 categorii, iar decernarea premiului a avut loc în Ostseebad Warnemuende, în Germania.

La invitaţia revistelor “KEP aktuell” și “trans aktuell”, reprezentanţii branșei au acordat puncte pentru funcţionalitate, confort, fiabilitate, design și economie. Caddy a entuziasmat juriul încă o dată, într-un segment cu o competiţie puternică. Astfel, actuala generaţie Caddy câștigă pentru cea de-a opta oară acest premiu extrem de dorit și disputat printre ofertanţii de autovehicule.

Volkswagen Caddy – De nădejde

Cei 40 de experţi au făcut în total 800 de test-drive-uri ce totalizează 2.500 de km, cu 23 de autovehicule comerciale diferite, împărţite în 4 categorii. În segmentul utilitarelor ușoare pentru livrări urbane, Caddy este lider de piaţă în Europa. Motivul succesului produsului: Caddy utilizează în mod eficient spaţiul de încărcare și oferă un nivel mare de calitate.

În plus, motoarele economice asigură un consum mic și costuri reduse de rulare și întreţinere. Durata lungă de viaţă și preţul de revânzare ridicat sunt caracteristice modelului Caddy Furgon. În această perioadă, clienţii beneficiază de o economie suplimentară datorită preţului special de achiziţie– Caddy Furgon de la 11.990 Euro fără TVA, care include o listă cuprinzătoare de dotări, printre care se numără aer condiţionat, pregătire radio și ESP.

Adaugati comentariu