Volkswagen Golf GTI Clubsport: 300 CP și 400 Nm

Volkswagen Golf piața auto

Volkswagen a mărit gama versiunilor performante pentru noul Golf prin lansarea modelului Golf GTI Clubsport.

Noua versiune a modelului Golf GTI este echipată cu motorul 2.0 TSI de 300 CP și 400 Nm. Versiunea Clubsport oferă cu 55 CP mai mult față de actualul Golf GTI. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată DSG cu șapte trepte.

Astfel echipat, noul VW Golf GTI Clubsport poate accelera de la 0 la 100 km/oră în mai puțin de 6 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/oră. Garda la sol a fost redusă cu 15 mm față de modelul Golf GTI.

Modelul VW Golf GTI Clubsport dispune de cinci moduri de rulare: Eco, Comfort, Sport, Individual și Special. Modul Special a fost dezvoltat pentru rularea pe circuitul de la Nurburgring. În acest mod, suspensia nu este la fel de rigidă ca în Sport, deoarece la Nurburgring sunt multe diferențe de nivel care se succed rapid.

GTI Clubsport a fost cu 13 secunde mai rapid pe un tur de Nurbrurgring față de modelul GTI clasic. Versiunea Clubsport se deosebește vizual prin elementele aerodinamice mai mari, jante de 18 inch (opțional 19 inch) echipate cu anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2 și interior cu accente roșii.

Via Volkswagen, Autocar

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top