Volkswagen ID.3 facelift anunțat de o serie de schițe de design

Volkswagen se pregătește pentru un facelift pentru primul său model electric dedicat: ID.3. Lansat în 2019, modelul electric compact se va prezenta în variantă cu facelift la începutul anului 2023.

Timpul nu stă pe loc nici pentru mașinile electrice. Primul model electric dedicat lansat de la Volkswagen în 2019, ID.3 se pregătește pentru un facelift. Deși nu a publicat imagini oficiale, constructorul german a anunțat faceliftul ce va fi operat pe ID.3 printr-o serie de schițe de design.

Volkswagen ID.3 facelift

Astfel, noul model va avea materiale mai bune la interior și va integra o serie de modificări ce au la bază feedback-ul primit de la clienți. Display-ul central va deveni mai mare (12 inchi), iar pe consola centrală vor fi integrate două suporturi pentru băuturi. Head-Up Display-ul va deveni mai mare, iar instrumentarul de bord va avea un meniu ușor revizuit.

Volkswagen mai spune că ID.3 facelift va fi mai eficient, consumul mediu urmând să fie cu 2% mai mic. Din schițe se mai remarcă că designul părții frontale a fost revizuit, iar în spate spoilerul are un desen diferit.

Noul model poate fi deja comandat pe piața din Germania. Clienții pot opta pentru cinci variante deja configurate (Life, Business, Style, Max și Tour), prețul de pornire fiind de 43.995 de euro. Primele exemplare vor fi livrate în al patrulea trimestru 2023.

Via Volkswagen

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top