Volkswagen ID.4: primele imagini au fost dezvăluite de un site din China

Primele imagini cu al doilea modele electric din gama Volkswagen ID au ajuns pe un site guvernamental din China. SUV-ul ID.4 este astfel dezvăluit înainte de lansarea oficială.

Imaginile cu noul model Volkswagen ID.4 au fost publicate pe siteul Ministerului Industriei și Tehnologiei din China. Conform presei internaționale, constructorii auto trebuie să trimită un set de imagini cu noile modele ce vor fi comercializate pe piața din China, iar ministerul de resort le-a publicat înainte de termen.

În imaginile apărute se poate observa modelul ID.4 X în culoare gri și varianta ID.4 Crozz în culoare albă. Limbajul de desing este foarte apropiat de deja lansatul ID.3, cu linii curate similare. Cele două variante ale modelului VW ID.4 au același ampatament, 2.765 mm, dar au lungimi și înălțimi diferite. Diferențele sunt date de designul spoilerelor și de garda la sol diferită.

În China, modelele vor fi asamblate la uzina FAW-Volkswagen și vor folosi arhitectura MEB inaugurată de VW ID.3, cu motorul electric amplasat pe puntea spate. Cel mai probabil, noul ID.4 va folosi aceleași baterii ca și ID.3 și va exista și o versiune de lansate 1st Edition.

Autonomia anunțată este de 500 km, dar este măsurată în ciclul NEDC. Ulterior va fi oferită și o variantă cu două motoare electrice ce va folosi tracțiunea integrală.

Noul model electric va fi lansat în China spre finalul anului 2020.

via Carscoops, Electrek

Adaugati comentariu