Volkswagen ID. BUZZ expus în Mall Băneasa

Volkswagen ID.BUZZ Mall Baneasa autoexpert.ro

Între 14 și 17 aprilie, Volkswagen ID. BUZZ te așteaptă să-l admiri în Mall Băneasa.

Modelul produs la Hanovra va putea fi comandat în România începând cu vara acestui an. Prima, ID. BUZZ, este destinată transportului de persoane. A doua, ID. Buzz Cargo – transportului de marfă.

ID. Buzz oferă spațiu pentru minimum 5 persoane și 1121 litri volum portbagaj. Versiunea Cargo e suficient de spațioasă pentru a transporta doi europaleți. Ambele mașini sunt în premieră în România și pot fi văzute între 14 și 17 aprilie în mall Băneasa. Acolo se află primul concept store Moon City e-mobility lounge. Este primul astfel de magazin din România.

Volkswagen ID.BUZZ Mall Baneasa autoexpert.ro

„S-au investit zeci de ani de experiență și know-how în proiectul ID. BUZZ, pentru că s-a dorit un rezultat inovator, 100% spectaculos și 100% electric pentru succesorul legendarului minibus, un autovehicul intuitiv, gata să revoluționeze era mobilității electrice, să ofere confort și libertate fără limite, să seteze noi standarde și să redefinească însuși conceptul de condus. ID. BUZZ va intra pe piață drept un autovehicul fără amprentă de carbon, dar este mult mai mult decât un vehicul electric, este un vis care prinde viață”, declară Bogdan Florea, Director marcă Volkswagen autoturisme.

Volkswagen ID.BUZZ – sisteme de asistență inedite

Odată cu ID. BUZZ, Volkswagen își extinde gama de automobile 100% electrice. Modelul se alătură lui ID.3, ID.4 și ID.5. Mașina recepționează informații în timp real despre trafic. Astfel, identifică pericolele în funcție de semnalele altor autovehicule și de infrastructura rutieră. ID. BUZZ proiectează navigația pe carosabil, comunică vizual cu trecătorii și șoferul, recunoaște stilul de condus și chiar melodiile preferate ale conducătorului auto. Opțional este disponibil sistem de rulare semiautonom. Acesta permite schimbarea asistată a benzilor pe autostradă.

Volkswagen ID.BUZZ Mall Baneasa autoexpert.ro

 

„Am prezentat pentru prima dată conceptul ID. Buzz în 2018 la SIAB și iată că astăzi avem în fața ochilor modelul final, în premieră în România. ID. Buzz va fi livrat cu cel mai recent software ID., deține cele mai moderne sisteme de asistență și este viitorul în materie de inovație și sustenabilitate”, a completat Eugen Grigoraș, Brand Manager Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Volkswagen ID.BUZZ Mall Baneasa autoexpert.ro

Noul ID. BUZZ este 100% electric și sustenabil, beneficiind de amprentă de carbon neutră începând cu procesul de producție, până la cel de livrare și utilizare. În plus, scaunele, plafonul și podeaua sunt îmbrăcate în materiale reciclate, fără a fi folosită piele de origine animală. Pentru modelul disponibil începând cu anul 2022, viteza maximă este de 145 km/h, iar capacitatea bateriei, de 77 kWh. Aceasta poate fi încărcată la stații Wallbox și puncte de încărcare publice cu curent alternativ de 11kW, iar cu o mufă CCS la o stație de încărcare rapidă, între 5% și 80% în doar 30 de minute.

Adaugati comentariu