Volkswagen începe actualizările over-the air pentru modelele electrice ID

Volkswagen anunță că familia de modele electrice ID va începe să primească actualizări de soft over-the-air, fără a mai fi nevoie de vizite în service.

Volkswagen va începe să actualizeze constant soft-ul modelelor electrice din familia ID over-the-air, după modelul telefoanelor mobile. Pentru început, modelele ID.3 vor primi cea mai recentă versiune de soft numită ID.Software2.3 începând cu luna iulie, urmând ca ulterior să fie actualizate și modelele ID.4.

Update over-the-air

Actualizarea soft-ului de la distanță este deja folosit de modelele electrice ale mărcii Tesla, dar Volkswagen va deveni primul constructor de volum care oferă acest serviciu clienților săi. Update-urile de soft vor fi oferite la fiecare 12 săptămâni.

”Volkswagen mărește ritmul când vine vorba de digitalizare. După lansarea familiei de modele electrice ID, vom crea o experiență digitală complet nouă pentru clienți, cu funcții noi la fiecare 12 săptămâni. Acest lucru ne face primul producător auto de volum care livrează regulat actualizări de soft la distanță. Este o etapă importantă în strategia ACCELERATE, care pregătește marca Volkswagen pentru viitorul digital și conectat”, spune Ralf Brandstatter, CEO Volkswagen.

Via Volkswagen

Adaugati comentariu