Volkswagen își expune modelele noi în cadrul unui stand virtual inspirat de saloanele auto

Volkswagen s-a adaptat la noua realitate și a deschis un stand virtual cu modele noi pe care, în mod normal, le-ar fi expus la Salonul Auto de la Geneva.

Anularea saloanelor auto i-a forțat pe constructorii auto să devină inventivi. Volkswagen și-a mutat standul pe care ar fi trebuit să îl aibă la Salonul Auto de la Geneva în online.

A creat astfel un stand virtual unde vizitatorii pot admira online cele mai noi modele din gama constructorului german. Mai mult, modelele expuse pot fi admirate în diverse culori, iar designul jantelor poate fi schimbat.

stand virtual

“Sunt încântat că echipa de marketing a reușit să pună la dispoziția fanilor standul pregătit pentru Geneva, în ciuda faptului că evenimentul a fost anulat. În mediul virtual, vizitatorii vor putea admira modelele pe care le-am anunțat în urmă cu câteva săptămâni. Acest lucru demonstrează că situațiile speciale au nevoie de soluții speciale”, a declarat Jurgen Stackmann, șeful departamentului de Vânzări și Marketing.

Toate modelele expuse pe standul virtual au fost procesate pentru o experiență 360 grade și oferă vizitatorilor virtuali senzația de spațiu tridimensional.

Sunt expuse toate noutățile pentru anul 2020 de la modelul electric Volkswagen ID.3 la noul SUV Touareg R, dar și versiunile sportive ale noului model Golf: GTI, GTD și GTE.

stand virtual

Salonul Auto virtual creat de Volkswagen poate fi accesat fără taxă. Site-ul este disponibil în limba germană sau engleză până pe 17 aprilie 2020.

Volkswagen ID.4 – primul SUV electric pe platforma MEB

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top