Volkswagen pregătește un Tiguan Coupe?

Volkswagen Tiguan Coupe Crossblue coupe concept (2)

Volkswagen urmează tendințele și pregătește un SUV Coupe. Va fi o versiune mai mai atletică a lui Tiguan și ar trebui să ajungă în showroom-uri anul viitor, scriu francezii de la Automobile Magazine.

Tiguan Coupe este denumirea neconfirmată încă a SUV-ului cu cinci uși, dar cu o linie descendentă a acoperișului, pe care grupul german intenționează să-l prezinte în viitorul apropiat. Design-ul acestuia va fi, evident, mai sportiv. Interiorul însă, va rămâne, în mare parte, neschimbat față de cel al lui Tiguan, dar Volkswagen ar putea oferi și o linie de echipare mai pretențioasă.

Volkswagen Tiguan Coupe Crossblue coupe concept (1)
Conceptul Volkswagen Crossblue coupe

SUV-ul coupe va prelua gama de motorizare de la Tiguan, iar modelul de bază ar putea fi cu aproximativ 1.500 de euro mai scump. Acesta va fi oferit cu tracțiune față, dar tracțiunea integrală 4Motion va fi disponibilă la versiunile mai scumpe.

Volkswagen Tiguan Coupe va primi și o setare a suspensiei care să-i confirme natura sportivă.

Nemții și-au anunțat intenția de a intra în segmentul SUV-urilor coupe cu cinci ani în urmă, atunci când au prezentat conceptul Volkswagen CrossBlue Coupe.

Volkswagen forțează limitele extravaganței, pentru că au în plan și o versiune decapotabilă a lui T-Roc, care va ajunge pe piață în 2020.

Adaugati comentariu