Volkswagen va fi sponsor oficial la Euro 2020

Volkswagen Euro 2020

Volkswagen va fi sponsor oficial la Campionatul European de Fotbal din 2020! Nemții au anunțat că au semnat un parteneriat cu UEFA pentru a asigura transportul oficialilor pe durata Euro, dar și în preliminarii. Sunt șanse mari ca noul SUV Atlas și noua limuzină Arteon să se numere printre mașinile puse la dispoziție de Volkswagen.

UEFA se aliază cu Volkswagen după ce producătorul auto a fost lovit de Dieselgate. Volkswagen a anunțat, în 2015, că își retrage sprijinul financiar pentru mai multe echipe de fotbal din Bundesliga. Doi ani mai târziu, VW revine în sportul rege și anunță semnarea unui parteneriat cu UEFA pe o durată de 4 ani. Contractul intră în vigoare începând cu 2018 și include preliminariile, dar și Euro 2020, ceea ce transformă producătorul auto în sponsorul oficial al competițiilor.

Volkswagen va pune astfel la dispoziție vehicule pentru deplasarea echipelor, a staff-ului tehnic, a arbitrilor, a observatorilor și a altor oficiali, la numai puțin de 500 de meciuri, câte se vor juca pe durata înțelegerii dintre UEFA și producătorul german. Parteneriatul semnat luna aceasta va acoperi și Campionatul European de Fotbal Feminin, Campionatul European Under 21, competiția de fotbal în sală și nou-înființatul turneu final al Ligii Națiunilor din 2019. Euro 2020 se va desfășura în 13 orașe europene, printre care se numără și București.

Volkswagen ia astfel locul celor de la Hyundai ca partener UEFA. 3.000 de dealeri de pe teritoriul celor 55 de state europene vor fi implicați în acest parteneriat.

Adaugati comentariu