Volkswagen T-Cross, tot mai aproape de momentul lansării

Volkswagen T-Cross (3)

Volkswagen T-Cross renunță treptat la camuflaj, pe măsură ce se apropie momentul prezentării oficiale. SUV-ul de clasă mica apare în noi fotografii spion. Cele mai recente fotografii spion arată SUV-ul mic fără elemente mascate.

T-Cross a fost surprins aproape într-o versiune foarte apropiată de cea de serie și fără camuflaj. Prototipul testează purtând doar folii subțiri peste blocurile optice frontale și posterioare, care ascund detaliile de design ale acestora.

Volkswagen T-Cross (1)

Volkswagen T-Cross

Primele detalii oficiale despre cel mai mic SUV de la Volkswagen

Grila de mari dimensiuni și farurile care o flanchează, luminile de zi cu tehnologie LED, profilul clar care coboară spre montantul spate, eleronul discret de deasupra lunetei sunt elemente care definesc design-ul lui T-Cross.

La interior, sistemul Virtual Cockpit va reprezenta o alternativă contra cost la instrumentarul de bord analog.

Volkswagen T-Cross (5)

Construit pe platforma MQB A0, rezervată mașinilor mici, T-Cross va veni cu motoare pe benzină și diesel preluate de la Polo. unitatea de 1.0 litru cu 115 cai putere și transmisie automată DSG cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj, testat deja de echipa Quattroruote, se va regăsi în gamă, alături de alte versiuni, încă din momentul lansării.

Volkswagen lipsește de la Salonul Auto de la Paris, dar și-ar putea prezenta cel mai mic în cadrul unui eveniment organizat tot la început de octombrie, tot în Orașul Luminilor.

 

Sursă foto: Quattroruote.it

Adaugati comentariu