Volkswagen Taigo poate fi deja comandat în România

Cel mai nou model din gama Volkswagen, SUV-ul coupe Taigo, a intrat oficial în oferta importatorului din România: prețurile încep de la 18.583 euro.

Cel mai nou model SUV-coupe din gama Volkswagen poate fi deja comandat și în România. Volkswagn Taigo a debutat oficial în Europa în vara acestui an, după ce a fost inițial comercializat doar pe piața din Brazilia sub numele Volkswagen Nivus.

Volkswagen Taigo

Noul model intră în gama de SUV-uri Volkswagen între modelele T-Cross și T-Roc fiind strâns înrudit cu cel mai mic SUV Volkswagen. T-Cross și Taigo împart platforma tehnică MQB A0.

În România, Volkswagen Taigo are un preț de pornire de 18.563 euro (TVA inclus), iar clienții pot alege dintre trei niveluri de echipare numite Life, Style și R-Line. Chiar și modelul de bază este echipat cu jante de aliaj de 16 inch, faruri LED și cockpit digital cu ecran de 8 inch.

La capitolul motorizări, clienții pot alege pentru Taigo doar propulsoare pe benzină. Sub capota SUV-ului pot fi găsite unitățile 1.0 TSI cu 95 sau 110 CP, dar și motorul 1.5 TSI de 150 CP. Transmisia este asigurată de o cutie manuală sau de una automată cu șapte trepte.

Volkswagen Taigo are 4266 mm lungime, 1757 mm lățime și 1494 mm înălțime, fiind comparabil cu un Nissan Juke la dimensiuni. Ampatamentul de 2566 mm este similar cu cel al modelelor Polo sau T-Cross.

Via Volkswagen

 

Adaugati comentariu