Volkswagen Tiguan – disponibil în România de la 21.013 euro

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan – disponibil în România de la 21.013 euro. Simțiți-vă ca acasă. Cu un preț atractiv depornire, cotat la puțin peste 21.000 de euro, Volkswagen Tiguan creionează noi standarde în ceea ce privește amplitudinea dotărilor de serie și a opțiunilor de personalizare.

Disponibil în România de la 21.013 euro, noul Volkswagen Tiguan deschide noi perspective în materie de echipare standard. Impresionantă este și flexibilitatea posibilităților de personalizare a mașinii, Tiguan oferă o paletă largă de opțiuni de prim rang. Multe dintre acestea preluate direct din clasele superioare.

Trei niveluri de echipare așteaptă să fie alese: Trendline, Comfortline și Highline. Standard se oferă o colecție extinsă de sisteme moderne de asistență (Front Assist, City Emergency Brake, Pedestrian Assist, Lane Assist), unică în segment. Lista generoasă de echipamente aferentă versiunii entry-level Trendline include, de asemenea, aer condiționat, radio CD Composition Colour cu touchscreen de 5 inch, faruri de ceață, lumini spate LED, patru geamuri electrice, senzori de lumină/ploaie și sistem start&stop.

Volkswagen Tiguan – disponibil în România de la 21.013 euro

Nivelul Comfortline aduce în plus jante din aliaj de 17 inch. Include aer condiționat automat Climatronic cu reglarea temperaturii pe 3 zone, cruise control, Park Pilot (senzori parcare). Are, de asemenea, asistent pentru activarea automată a luminilor de drum și computer de bord Premium cu ecran color. Modelele Highline se delimitează și mai mult de segmentul C. Mizează pe dotări de inspirație premium precum farurile LED, sistemul multimedia de ultimă generație Composition Media cu touchscreen de 8 inch. Dar și ACC (pilot automat adaptiv), jante de 18 inch și afișajul digital de bord revoluționar, Active Info Display. Aspirațiile înalte ale noului Volkswagen Tiguan nu se opresc aici.

Dintre opțiunile de top notăm sistemul de navigație profesional Discover Pro cu HDD de 64 GB. Amintim parcarea autonomă și suspensia adaptivă DCC. De asemenea, headup display-ul color sau acționarea electrică a hayonului (370 euro).

Disponibil în România de la 21.013 euro, noul Volkswagen Tiguandeschide noi perspective în materie de echipare standard. Impresionantă este și flexibilitatea posibilităților de personalizare a mașinii, Tiguan oferind o paletă largă de opțiuni de prim rang, multe dintre acestea preluate direct din clasele superioare.

Volkswagen Tiguan – Trei niveluri de echipare așteaptă să fie alese: Trendline, Comfortline și Highline

Trei niveluri de echipare așteaptă să fie alese: Trendline, Comfortline și Highline. Standard se oferă o colecție extinsă de sisteme moderne de asistență (Front Assist, City Emergency Brake, Pedestrian Assist, Lane Assist), unică în segment. Lista generoasă de echipamente aferentă versiunii entry-level Trendline include, de asemenea, aer condiționat, radio CD Composition Colour cu touchscreen de 5 inch, faruri de ceață, lumini spate LED, patru geamuri electrice, senzori de lumină/ploaie și sistem start&stop.

Nivelul Comfortline aduce în plus jante din aliaj de 17 inch

Nivelul Comfortline aduce în plus jante din aliaj de 17 inch, aer condiționat automat Climatronic cu reglarea temperaturii pe 3 zone, cruise control, Park Pilot (senzori parcare), asistent pentru activarea automată a luminilor de drum și computer de bord Premium cu ecran color.

Modelele Highline se delimitează și mai mult de segmentul C, mizând pe dotări de inspirație premium precum farurile LED, sistemul multimedia de ultimă generație Composition Media cu touchscreen de 8 inch, ACC (pilot automat adaptiv), jante de 18 inch și afișajul digital de bord revoluționar, Active Info Display. Aspirațiile înalte ale noului Volkswagen Tiguan nu se opresc aici. Dintre opțiunile de top notăm sistemul de navigație profesional Discover Pro cu HDD de 64 GB, parcarea autonomă, suspensia adaptivă DCC, headup display-ul color sau acționarea electrică a hayonului (370 euro).

SUSPENSIE DCC.

Dotare unică în segment, suspensia adaptivă DCC oferă trei setări distincte de amortizare: Sport, Normal și Confort. Indisponibil pentru Trendline și opțional pentru Comfortline și Highline: 1.009 euro.

TRAPĂ PANORAMICĂ. Atmosferă luminoasă, panoramă unică: trapă din sticlă cu iIuminare ambientală LED integrată. Segmentul frontal glisează spre spate, putând fi deschis, ridicat sau coborât electric. 1.331 euro, indiferent de echipare.

PACHET R-LINE. Pentru un plus de dinamism, expresivitatea designului exterior este accentuată de pachetele de design R-Line. Acestea sunt oferite în două variante: R-Line Exterior (2.358 euro la Comfortline și 1.836 euro la Highline) și R-Line (2.611 euro, exclusiv Highline).

Primul dintre acestea include strict retușuri stilistice exterioare: jante Sebring de 19 inch, eleron sport, bare de protecție cu accente glossy de culoare neagră, pragurile și pasajele roților în culoarea caroseriei. A doua versiune își îndreaptă atenția și asupra interiorului, care se distinge prin tapițeria specială R-Line din microfibră (piele Vienna, 1.895 euro), pragurile din aluminiu, pedalele din oțel inoxidabil și volanul multifuncțional îmbrăcat în piele și embosat cu sigla R-Line.

JANTE

Nu mai puțin de 10 modele de jante din aliaj vă oferă carisma de care aveți nevoie: eleganță (Victoria Falls, 19 inch, 1.130 la Comfortline) sau sportivitate pură (Suzuka, 20 inch, 460 euro pentru Highline).

Volkswagen Tiguan

SCAUN ERGOACTIV. Confort suprem: scaun șofer ergoActiv (557 euro la Comfortline, 229 euro la Highline). Include reglaje electrice pe 14 direcții (inclusiv pentru suportul lombar), încălzire și funcție de masaj.

FARURI LED. Lumina zilei, oricând: faruri full-LED Basic (971 euro, serie la Highline) sau full-LED Top cu funcție de iluminare dinamică în viraje și reglare automată a intensității fasciculului de lumină (1.709 la Comfortline, 737 euro la Highline).Volkswagen Tiguan

PACHET OFF-ROAD. Versatil, indiferent de teren: scut de protecție motor, praguri din aluminiu, bare cu unghiuri de atac și degajare superioare. Pachet Off-road (305 euro la Trendline și Comfortline, 149 euro la Highline). Doar pentru modelele cu 4Motion.

Adaugati comentariu