Volkswagen Touareg facelift: faruri LED Matrix și design revizuit

VW Touareg facelift autoexpert.ro

Volkswagen Touareg a primit un facelift pentru a doua parte a vieții comerciale: grilă redesenată cu o nouă semnătură luminoasă ce unește ambele blocurile optice cu tehnologie IQ HD Matrix.

Cel mai mare SUV din oferta Volkswagen a fost lansat în 2018 pe o platformă comună cu modele ca Audi Q7 și Porsche Cayenne. Touareg are acum o parte frontala redesenată cu o nouă semnătură luminoasă ce unește cele două blocuri optice. Pentru echipările de top, farurile beneficiază de tehnologie de ultimă oră cu 38.000 LED-uri numită IQ.Light HD Matrix LED.

VW Touareg facelift autoexpert.ro

Volkswagen Touareg facelift

În spate avem spoilere redesenate și stopuri unite cu o bandă LED plus logo-ul Volkswagen iluminat. Tema benzii luminoase între blocurile optice aduce Touareg-ul în linia de design folosită pentru întreaga gamă de modele Volkswagen.

La interior, Touareg beneficiază acum de cockpitul Innovision ce combină ecranele de dimensiuni mari pentru toată gama de versiuni. Au fost adăugate porturi USB-C de 45 wați, materiale noi și o echipare standard mai bună.

VW Touareg facelift autoexpert.ro

La capitolul motorizări, VW propune doar unități V6. Clienții pot alege între propulsorul V6 de 3.0 litri ce oferă 340 CP și 450 Nm sau dintre cele două motorizări V6 turbodiesel tot de 3.0 litri ce dezvoltă 231 sau 286 CP. Volkswagen oferă și soluții plug-in hybrid ce utilizează motorul V6 de 3.0 litri, motor electric și o baterie de 14.1 kWh.

VW Touareg facelift autoexpert.ro

Versiunea Touareg eHybrid oferă 390 CP, iar varianta de top este Touareg R eHybrid cu 460 CP. Acesta din urmă poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 5,1 secunde. Volkswagen nu a comunicat autonomia în mod electric pentru cele două variante PHEV.

Via Volkswagen

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top