Volkswagen transmite live momentul în care începe producția noului ID3

The new Volkswagen ID.3

Veste bună pentru fanii Volkswagen. Vor putea urmări live momentul în care primul membru al familiei ID va intra în producție. Acest lucru se va întâmpla la uzina de la Zwickau, Germania.

Volkswagen demarează producția noului ID.3, dezvăluit în luna septembrie și expus la Salonul Auto de la Frankfurt. Acest lucru este programat luni, 4 noiembrie, la ora 12, ora României.

The new Volkswagen ID.3

Modelul electric va fi produs la Zwickau, în Germania. Puteți urmări evenimentul și pe autoexpert.ro. Clienții vor putea comanda una dintre cele două versiuni: cu 150 sau cu 204 cai putere. britanicii de la Autocar anunță sosirea în gamă și a unei versiuni de performanță R, în cel mult cinci ani.

Mașina va fi disponibilă cu trei baterii: de 45 kWh (cu o autonomie de până la 330 de kilometri), de 58 kWh (autonomie de până la 420 de kilometri) și de 77 kWh (autonomie de până la 550 de kilometri). ID.3 poate fi deja rezervat pentru suma de 1.000 de euro.

The new Volkswagen ID.3

Primii clienți își vor primi noul ID.3 în versiune 1ST, 1ST Plus sau 1ST Max, începând cu luna mai a anului viitor. Această versiune vine cu bateria medie și are un preț de pornire de 40.000 de euro. Când va ajunge pe piață, versiunea entry level, echipată cu bateria de 45 kWh, va avea un preț de pornire de 30.000 de euro.

Adaugati comentariu