Volvo XC40: Noi detalii despre cel mai mic SUV Volvo

volvo-xc40 (3)

Volvo anunță noi detalii oficiale despre cel mai mic SUV din gamă. Noul Volvo XC40 va fi dezvăluit luna viitoare.

Noul teaser dezvăluie informații despre interiorului noului SUV compact, înzestrat cu un număr inedit de compartimente inteligente de depozitare.

Încă de la prezentarea conceptului omonim, Volvo a dezvăluit că noul SUV XC40 va fi un campion al personalizării, oferind numeroase posibilități de combinații cromatice sau de finisare. Acum, Volvo descrie modularitatea exemplară a viitorului SUV de oraș.

Una dintre primele dotări inovatoare este așa numita cutiuță pentru smartphone, un spațiu de depozitare dedicat telefoanelor mobile inteligente, ce include și funcția de încărcare wireless a acestora.

Volvo nu se oprește, însă, aici și, prin eliminarea boxelor, a mărit capacitatea de stocare a spațiilor de stocare integrate în uși, care vor putea găzdui cu ușurință obiecte diverse, precum un laptop, o tabletă și două sticle de apă. Volvo a rezolvat și problema stabilității acestora, creând un sistem inteligent de amarare.

Între volan și ușă se regăsește, de asemenea, un suport pentru monede, cabluri și cărți de vizită. Tunelul median este mai lat pentru a include suporturi mai generoase pentru pahare, dar și un recipient cu rol de coș de gunoi sau o zonă gândită pentru a acomoda o cutie cu șervețele. Pungile de dimensiuni reduse vor putea fi agățate de un cârlig montat în zona picioarelor pasagerului din față, iar portbagajul include, la rândul său, cârlige speciale de amarare pentru fixarea bagajelor.

Adaugati comentariu