Volvo XC90, un SUV spațios și versatil pentru familia ta

Volvo XC90

Încă de la lansare, Volvo XC90 a fost apreciat ca una dintre cele mai sigure și confortabile mașini de familie. Un SUV de familie ce îmbină siguranța de a avea o mașină realizată folosindu-se unele dintre cele mai bune materiale ale momentului, cu tehnologia intuitivă și designul scandinav, recunoscut pentru liniile sale simple și elegante.

Motorul este și el un argument în plus pentru a opta pentru modelul XC90 al producătorului suedez: este silențios și în același timp eficient și puternic. În plus, cu emisii CO2 extrem de scăzute, îți oferă un echilibru foarte bun între putere și responsabilitate.

Designul automobilului este simplu și elegant, tipic suedez. Te va ajuta să conduci relaxat, oferindu-ți un maxim de confort. Modelul poate fi configurat pentru cinci sau șapte locuri, oferind un maxim de confort fiecărui pasager, inclusiv cei aflați în ultimul rând de scaune beneficiind de spațiu suficient pentru picioare.

Modelul Volvo XC90 dispune de o Camera 360˚ care te ajută să parchezi mai ușor, oferindu-ți o imagine clară asupra autovehiculului și împrejurimilor sale imediate.

Siguranța este unul dintre cele mai apreciate atu-uri ale autoturismelor Volvo în general, iar XC90 nu face excepție. Fiecare pasager al mașinii călătorește în siguranță deplină, datorită habitaclului cu rezistență maximă, din oțel cu bor.

 

În plus, autoturismul beneficiază de inovația Volvo, City Safety, ce folosește tehnologia radar și camera pentru identificarea potențialelor pericole (așa cum sunt celelalte mașini, pietonii sau bicicliștii) avertizând șoferul dacă detectează posibilitatea unei coliziuni.

 

O altă inovație Volvo de care beneficiază modelul XC90 este Run-off Road Protection, cu rol de a reduce șansele de vătămare gravă în cazul în care mașina părăsește suprafața carosabilă.

 

Care este prețul unui Volvo XC90?

 

Prețurile pentru modelul Volvo XC90 încep de la 52,097 de euro + TVA, un preț sub media SUV-urilor de lux. Poți verifica prețul solicitând o ofertă dealer-ului tău local Volvo: în România există dealeri Volvo atât în București, cât și în Timișoara, Constanța și Iași.

 

Modelul Volvo XC90 este o combinație excelentă de performanță, versatilitate și tehnologie de ultimă oră, câștigând peste 100 de premii datorită caracteristicilor sale unice.

 

Grija pentru oameni a făcut ca Volvo Cars să fie lider în domeniul siguranței cu numeroase inovații care au contribuit la salvarea multor vieți, dar și la prevenirea accidentelor. Fie că vei conduce noul tău Volvo zilnic către job, în mini-excursiile de weekend sau în vacanțele tale alături de familie, poți fi sigur că vei beneficia de un maxim de confort și de siguranța pe care toți ne-o dorim – pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți participanți la trafic.

 

Află ultimele oferte de vânzare pentru SUV-ul tău Volvo preferat de la dealerii Volvo din București și din țară. Programează chiar acum un Test Drive la cel mai apropiat dealer – te vei putea bucura de o experiență personalizată, beneficiind de asistență.

Adaugati comentariu