VW a înregistrat numele T-Sport, T-Coupe și T-Go

VW T-Cross

VW a înregistrat trei noi nume care foarte probabil vor fi utilizate pentru a denumi trei viitoare SUV-uri: T-Sport, T-Coupe și T-Go. 

VW can protect three new vehicle names, which could all stand for SUVs. AUTO BILD has all the information!

VW a înregistrat la Oficiul german de patente și mărci, echivalentul OSIM de la noi trei noi denumiri – T-Sport, T-Coupé și T-Go care probabil vor fi utilizate pentru a boteza trei noi modele de SUV-uri.

VW a anunțat recent că va lansa o versiune coupe a lui T-Cross pentru piața braziliană care se va numi VW Nivus. După ce a fost clar că modelul va fi disponibil ulterior și în Europa, au urmat speculații privind numele său. După ce VW a înregistrat noile denumiri este realist să credem că versiunea coupe a lui T-Cross s-ar putea numi T-Sport.

VW a lărgit deja familia lui T-Roc cu o versiune cabrio și cu una sport. Sunt speculații că va urma și o versiune coupe a lui T-Roc care s-ar putea numi T-Coupe.

.În sfârșit în ceea ce privește denumirea T-Go putem face doar pure speculații. VW pregătește deja pentru finalul lui 2020 lansarea pe piața braziliană a unui SUV de clasă mini plasat sub T-Cross care are la bază proiectul Taigun prezentat în 2014.

Este posibil ca denumirea T-Go să fie rezervată versiunii europene a lui T-Track care ar putea avea și versiune electrică bazată pe e-Up și ar concura atât cu Suzuki Ignis dar și cu viitorul mini SUV electric de la Dacia.

Citește totul despre prima Dacie electrică

Indiferent cum se vor numi până la urmă, este clar că în paralel cu dezvoltarea familiei ID, VW crede încă în SUV-uri și continuă expansiunea susținută în acest domeniu în toate clasele.

Adaugati comentariu