VW e-Golf facelift: Autonomie dublă pentru compacta electrică

Recent am făcut cunoștință cu gama revizuită Golf. Acum, VW e-Golf primește același update stilistic, alături de o baterie nouă, cu autonomie dublă.

Dacă înainte de facelift, e-Golf era animat de un motor electric de 115 CP și 270 Nm, versiunea restilizată dezvoltă 136 CP și 290 CP. Capacitatea bateriilor Li-Ion montate în podea a fost, de asemenea, majorată de la 24,2 kWh la 35,8 kWh.

În consecință, autonomia lui VW e-Golf facelift a crescut la 300 km (ciclu NEDC), ceea ce se traduce în distanțe de cel puțin 200 km parcurse în condiții de trafic nefavorabil, cu un plin de curent.

Timpul de încărcare pentru atingerea unei nivel de energie de 80% este estimat la o oră, atunci când se apelează la o stație de încărcare rapidă.

Nici perfomanțele lui e-Golf nu sunt de neglijat. Accelerația de la 0 la 100 km/h durează mai puțin de zece secunde, iar viteza maximă este limitată la 150 km/h.

Interiorul beneficiază, la rândul său, de un upgrade important, în centrul atenției stând noul sistem multimedia cu touchscreen de 9,2 inch, care oferă posibilitatea comandării funcțiilor principale prin gesturi. Tot noi sunt și cadranele digitale de bord cu diagonala de 12,3 inch, preluate de la Tiguan și Passat. La exterior, se remarcă noile faruri și stopuri full LED și barele față redesenate.

e-golf (2)

Adaugati comentariu