VW Eos facelift – primele impresii

Vremea de afară nu le-a stricat planurile celor de la VW, nemții lansând azi facelift-ul CC-ului EOS. Deloc surprinzător, tema estetică a Golf-ului a fost respectată.

Nu ma asteptam la o schimbare dramatica de atitudine din partea noului Eos iar primele poze oficiale nu au facut decat sa imi confirme banuiala. Cu exceptia blocurilor optice si a catorva detalii de design aplicate spoilerelor imaginea de ansamblu a ramas aceeasi. 

Pana la un punct putem vorbi despre o masculinizare a designului exprimata de adaugarea LED-urilor pentru luminile de zi si prin schimbarea formei rotunde cuminti a stopurilor generatiei precedente cu unele dreptunghiulare in stilul Passat/Touareg. In conditiile in care de regula facelift-urile implica modificari limitate la nivel de exterior noul Eos nu poate fi criticat prea aspru. 

In cazul interiorului, layout-ul nu aduce prea multe noutati singurul element ce atrage atentie fiind noul volan preluat de la Golf. In rest ne putem astepta la calitatea si ergonomia tipica marcii Volkswagen. Sistemele electronice disponibile numara mai nou ultimele generatii Park Assist si Light Assist. De asemenea hard-topul retractabil electric va putea fi controlat prin intermediul butoanelor de pe cheia de contact. 

Motorizari diesel
2,0l 140 CP TDI BlueMotion Technology transmisie manuala 6 trepte
2,0l 140 CP TDI BlueMotion Technology transmisie automata DSG 6 trepte
2,0l 140 CP TDI transmisie manuala 6 trepte
2,0l 140 CP TDI transmisie automata DSG 6 trepte
Motorizari pe benzina
1,4l 122 CP TSI BlueMotion Technology transmisie manuala 6 trepte
1,4l 122 CP TSI transmisie manuala 6 trepte
1,4l 160 CP TSI transmisie manuala 6 trepte
2,0l 210 CP TSI transmisie manuala 6 trepte
2,0l 210 CP TSI transmisie automata DSG 6 trepte

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top