VW Golf 7 facelift, prefigurat de noi fotografii spion

VW Golf 7 facelift este prefigurat de un nou set de imagini spion publicate de colegii britanici de la Autocar. Acestea ilustrează versiunea de înaltă performanță R, în format Variant.

Modificările de ordin estetic nu sunt majore, în ton cu conservartorismul tipic VW: noi faruri LED, noi prize de aerisire, stopuri redesenate și evacuări integrate în bara spate.

Farurile LED vor fi oferite în premieră pentru întreaga gamă Golf, până acum această opțiune fiind rezervată modelelor eco GTE și e-Golf.

Interiorul va suferi modificări importante. Golf 7 facelift va primi un touchscreen de 9,5 inch, montat pe consola centrală. Noul sistem multimedia va putea fi controlat și prin gesturi, funcție unică în segmentul compact. De asemenea noi vor fi cadranele de bord digitale cu diagonala de 12,3 inch, preluate de la frații mai mari Passat și Tiguan.

vw-golf-f

La capitolul motorizări, VW va pune accent pe noile unități turbo de 1 litru și 1,5 litri. Primul va oferi tot 115 CP, la fel ca în prezent, în timp ce al doilea va dispune de tehnologia dezactivării parțiale a cilindrilor și, în premieră, de filtru de particule. Pe frontul diesel, Volkswagen Golf 7 facelift va miza pe motoarele de 1,6 litri și 2 litri, cu puteri cuprinse între 105 și 190 CP.

Sursă foto: Autocar

Adaugati comentariu