VW Golf 8, în România de la 16.095 euro

VW Golf 8, în România de la 16.095 euro

Noul VW Golf 8 are un preț recomandat de pornire, în România, de 16.095 euro. Acesta este valabil pentru modelul cu propulsor de un litru pe benzină și 110 CP, în echiparea Life.

Constructorul teuton a dezvăluit și care vor fi versiunile pentru piața autohtonă. Golf 8 va putea fi achiziționat în România cu trei linii de echipare. Prima este Life – introdusă în locul predecesorului Golf 7 Comfortline, urmează Style (fostul Highline) și versiunea de vârf R-Line. Volkswagen România promite că nu vor lipsi din ofertă – mai târziu – nici popularele modele GTI, GTD, „R”, și GTE.

VW Golf 8, în România de la 16.095 euro

Volkswagen Golf 8, în versiunea Life, are printre dotările de serie sistemele de asistență Parkpilot și tempomatul predictiv (ACC),  dar și o suită de conectivitate și multimedia completă. Aceasta din urmă include computerul de bord digital, ecranul central tactil cu diagonala de 8,25 inch, sau serviciile App Connect și Security & Service. Este oferită și încărcarea inductivă pentru smartphone. Sau sistemul de climatizare automată, volan multifuncțional din piele, lumină ambientală în 10 culori, faruri LED și jante din aliaj de 16 inch.

În România, Golf 8 va fi oferit inițial cu cinci motorizări. Versiunile pe benzină sunt 1.0 TSI (110 CP), 1.5 TSI (130 CP) și 1.5 TSI (150 CP). Variantele cu transmisie automată DSG au încorporată tehnologie mild hybrid. Nu lipsesc nici faimoasele TDI – de 2 litri și 115 sau 150 CP. La acestea se vor adăuga modelele sportive GTD, GTI și R, cu puteri de până la 330 CP. În plus, Golf 8 va avea în continuare și versiune plug in hybrid – GTE.

Adaugati comentariu