PRIMELE IMAGINI cu VW Golf facelift

VW Golf facelift va fi dezvăluit oficial astăzi, alături de motorizări mai eficiente și un design mai sofisticat.

Golf facelift va fi ușor de recunoscut grație noilor blocuri optice față full LED (opționale), oferite în premieră pentru întreaga gamă Golf – până acum această opțiune fiind rezervată modelelor eco GTE și e-Golf. De asemenea noi sunt barele față/spate redesenate, care integrează noi prize de admisie cu contururi cromate și evacuări integrate.

Modificări mult mai importante vor fi operate la interior. Golf 7 facelift va primi cadranele de bord digitale cu diagonala de 12,3 inch, preluate de la frații mai mari Passat și Tiguan, respectiv un touchscreen de 9,2 inch, care va putea fi controlat și prin gesturi.

VW-Golf-FL-4

La capitolul motorizări, VW va pune accent pe noile unități turbo de 1 litru și 1,5 litri. Primul va oferi tot 115 CP, la fel ca în prezent, în timp ce al doilea va dispune de tehnologia dezactivării parțiale a cilindrilor și, în premieră, de filtru de particule.

Potrivit bursei zvonurilor, marea noutate ar putea fi o variantă mild hybrid a micului turbo de 1 litru, în trei cilindri. Acesta va fi acompaniat de un compresor acționat electric și de un generator/demaror de 48V, alimentat de o baterie convențională (plumb) care va stoca energia recuperată la frânare. Acest sistem va asista motorul termic la turații reduse, pentru un consum mai mic și o agilitate în progres.

VW-Golf-FL-3

Adaugati comentariu