Noul VW Polo va fi prezentat săptămâna viitoare, la Berlin în avanpremiera debutului public programat pentru Salonul Auto de la Frankfurt (14-24 septembrie). Primul teaser video.

VW continuă campania de teasing cu un film care reiterează istoria bogată a modelului de clasă mică și modul în care acesta a evoluat pe parcursul trecerii de la o generație la alta. Teaser-ul video dezvăluie silueta noului Polo, ajuns la cea de-a șasea generație, campania urmând să culmineze pe 16 iunie, la ora 11 (CEST – Central European Summer Time), cu publicarea primelor imagini și informații oficiale.

La baza noului VW Polo va sta versiunea modificată/simplificată a platformei modulare MQB, intitulată MQB A0 și folosită și de noul Seat Ibiza și viitoarea generație Skoda Fabia. Spațiul interior mare și portbagajul de minimum 350 litri vor reflecta dimensiunile exterioare mai generoase ale noului model (lățime cu 89 mm mai mare). În schimb, masa la gol va scădea cu aproximativ 100 kg, în funcție de versiune.

VEZI CE MOTORIZĂRI VA AVEA NOUL VW POLO AICI