VW Polo răsturnat la ieșirea din showroom! Video!

VW Polo răsturnat autoexpert.ro

Zece secunde: atât a reușit să se bucure un proaspăt proprietar de noua sa mașină, înainte s-o pună pe ștergătoare. Iată pățania acestui VW Polo răsturnat la primii pași în viață.

Întotdeauna primii pași sunt grei: te mai ții de-o mobilă, mai încasezi o căzătură… că așa-i în viață. Dar să te dai de-a berbeleacul de la început… ăsta-i lucru mare! Fix asta i s-a întâmplat unui șofer de Polo nou-nouț, care, după ce s-a ținut de un alt Polo din parcare, apoi de stâlpul porții, a făcut un tonou perfect, reușind să culce micul hatch pe plafon, mai ceva ca un cascador profesionist. O relație șofer-mașină care a pornit cu stângul.

Snooker: mașină – stâlp – VW Polo răsturnat

E clar, nu-i bine să râzi de necazul omului, mai ales că trecerea de la extazul de a-ți cumpăra o mașină nouă, la agonia de a o face praf în primii metri trebuie să fie extrem de dureroasă. Totuși… uită-te la film! E greu să te abții. Bine, însă, că priceputul șofer și-a dat seama de ravagiile pe care este capabil să le facă într-un loc ferit de circulație și că n-a luat ceva pietoni pe capotă.

Supertest comparativ: Polo vs concurenții direcți! 💡

Mai ales că măiastra cascadorie s-a petrecut în India, unde pietonii mișună peste tot, iar circulația are o singură regulă: claxonul mai puternic are prioritate! Site-ul indian care a publicat povestea, Motoroids, spune că ”achiziționarea unei mașini de la un dealer este o ocazie monumentală, mai ales într-o țară ca a noastră, unde deținerea unei mașini este considerată un privilegiu”. …ca să înțelegem care este nivelul de trai în India.

VW Polo răsturnat

Apoi, același site trage un semnal de alarmă asupra modului în care se obțin permisele de conducere în India, unde poți conduce chiar și fără a deține noțiuni de bază despre controlul unei mașini. Să le prezentăm și noi fraudele din Argeș, cu analfabeți care au drept de conducere?

 

 

Adaugati comentariu