Cum arată VW Polo SUV, fratele mai mic al lui Tiguan

VW Polo SUV sosește în 2018, însă, primele imagini spion publicate de colegii de la Autoweek.nl lasă deja să se întrevadă liniile moderne ale primului crossover de clasă mică al mărcii, derivat din viitoarea generație Polo.

În versiunea finală de serie, Polo SUV ar putea fi puțin mai mic decât cei 4,13 m afișați de conceptul T-Cross Breeze, prezentat în această primăvară la Geneva.

Posibila reducere a lungimii ar urma să poziționeze mai clar noul model în gama VW, care, tot din 2018, ar urma să includă și un crossover compact de maximum 4,30 m, derivat din Golf și mai mic decât Tiguan.

vw-polo-suv-1

În termeni stilistici, Polo SUV va respecta direcția trasată de noul Tiguan, de la care va prelua liniile angulare elegante și calandrul cromat încadrat de blocuri optice fine. Inclusiv profilarea panourilor laterale ale caroseriei va fi similară, cu partea inferioară a acestora ușor curbată urmând silueta pasajelor proeminente ale roților.

Conceptul prezentat la Geneva era animat de un turbo cu trei cilindri și 110 CP din familia TSI, însă, gama de motorizări va fi bineînțeles mult mai generoasă, în ton cu paleta disponibilă și în cazul lui Polo cu trei și cinci uși.

vw-polo-suv-2

Foto: Autoweek.nl

Adaugati comentariu