VW Tiguan Allspace: Noul Tiguan cu 7 locuri – PRIMELE IMAGINI

Din septembrie 2017, VW Tiguan Allspace se va alătura gamei de SUV-uri compacte VW, devenind cel mai mare și mai spațios model polivalent al brandului din segmentul C. PRIMELE IMAGINI ȘI DETALII OFICIALE.

Cu o lungime de 4,70 m, VW Tiguan Allspace este la fel de mare ca o Skoda Kodiak și cu 21 cm mai lung decât un Tiguan normal, beneficiind, de asemenea, de un ampatament cu 11 cm mai generos. Platforma tehnică MQB este identică, însă Tiguan Allspace oferă două locuri în plus și un portbagaj mai mare, de 730 litri.

vw-tiguan-allspace (5)

Planșa de bord și amenejarea interiorului sunt identice cu cele ale Tiguan-ului cu cinci locuri, Allspace oferind aceeași colecție de sisteme multimedia cu touchscreen de 7 sau 8 inch, la care se adaugă ceasurile de bord digitale cu diagonala de 12,3 inch și poziția înaltă de condus, specifică unui SUV.

tiguan-allspace-3

Gama de motorizări va fi similară celei oferite și în cazul lui Tiguan. Astfel, clienții vor putea opta pentru unitățile turbo TSI de 1.4 litri și 150 CP și de 2 litri cu 180 sau 220 CP, respectiv pentru dieselul de 2 litri cu 150, 190 sau 240 (bi-turbo). Sistemul de tracțiune integrală standard sau opțional, în funcție de versiune, este același Haldex de generația a cincea disponibil și pe Tiguan, configurabil.

Debutul oficial al noului VW Tiguan Allspace va avea loc luna viitoare, la Salonul Auto de la Detroit.

Adaugati comentariu