VW Touareg Exclusive Edition – luxos și personalizat

VW Touareg Exclusive Edition

Dai un ban, da’ stai în față: nemții scot pe piață o ediție specială a SUV-ului lor de top: VW Touareg Exclusive. Acesta prezintă personalizări atât la exterior, cât și în habitaclu.

Vrei să-ți cumperi Touareg, dar nu știi cum să ieși din mulțime? VW te ajută, lansând o variantă specială: Exclusive Edition. Acum, vecinii vor știi cât cât de mult însemni pentru brandul german, grație culorii Malbec Red și jantelor negre, cu design special și diametru de 20 sau 21 de inci. În plus, ca să accentueze aspectul exclusiv, suprafețele vitrate au au acum tentă fumurie, ca și stopurile LED.

În habitaclu, călătorii sunt întâmpinați de tapițeria din piele Nappa, cusută cu model special și funție de ventilație. Ambianța luxoasă este susținută de inserțiile lemn și iluminarea ambientală în nuanțe diferite. Și pragurile sunt iluminate, pentru a crea un efect rafinat.

Există, însă, două condiții pe care trebuie să le îndepliniți pentru a beneficia de noua versiune a Touareg-ului. Prima: să locuiți în Europa, pentru că doar aici va fi comercializată ediția specială. A doua: să acceptați că singura motorizare disponibilă pe ediția specială este cea diesel de bază, de 3 litri și 204 CP.

Nu  trebuie însă să vă îngrijorați: cuplul maxim, de 450 Nm, disponibil de la 1250 rot/min, este arhi-suficient pentru a-i imprima performanțe mai mult decât decente: 0-100 km/h în 8,5 secunde și 206 km/h viteză maximă. Deocamdată nu sunt prezentate alte detalii despre preț și disponibilitate.

 

 

 

Adaugati comentariu