VW Touareg se îmbracă la trening

Nu a trecut prea mult timp de la lansarea noii generații Touareg și SUV-ul german primește tratamentul sportiv R-Line. Ca de obicei, majoritatea modificărilor sunt de ordin stilistic.

Nu au fost deloc putini cei care au fost de parere ca noului Touareg nu i-ar fi stricat o infuzie de personalitate, pentru a il delimita de modelele “inferioare” din gama. Noul pachet R-Line, desi nu a fost construit pentru a inchide gura carcotasilor, reuseste sa ofere un plus de personalitate SUV-ului produs de Volkswagen. 

Modificarile aduse exteriorului nu sunt radicale, ele concentrandu-se in special in zona spoilerelor pentru a adauga un plus de agresivitate fara a afecta liniile curate ale caroseriei. Cele mai evidente schimbari se remarca in cazul spoilerului fata, mai masiv si cu un element suplimentar in zona inferioara, in timp ce, in spate, capul de afis il tin terminatiile ovale ale evacuarii.

Pe langa pachetul R-Line “Exterior”, descris mai sus, sunt disponibile alte doua pachete complementare intitulate R-Line Pack si R-Line “Plus”. Ambele includ jantele din aliaj de 20″, optimizari aduse suspensiei in directia sportivitatii, volan multifunctional cu insertii negre si pedale sport cu insertii din aluminiu. 

Pachetul R-Line “Plus” adauga scaune sport cu reglaj electric pe 12 directii si pielea “Nappa” in doua culori (Flint Grey si Titan Black). Pachetele R-Line vor fi disponibile pentru toate motorizarile cu exceptia lui V6 TSI Hybrid. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top