Weekend foarte reușit pentru Avia Motors & Alto Syncro

Trofeul Teliu a avut loc în apropierea Brașovului și a aliniat la start peste 80 de concurenți. Echipa Avia Motors & Alto Syncro a fost prezentă cu două mașini diesel. Seat-ul Ibiza TDI a fost pilotat ca de obicei de Andrei Mitrașcă, în vreme ce Skoda Fabia TDI preparată în atelierele dealerului bucureștean a primit un pilot nou: Sorin Ghișoi.

Multiplul campion al clasei Diesel din ultimele sezoane a debutat in acest an competitional impreuna cu echipa bucuresteana, care a decis ca prezenta sa ar fi foarte benefica pentru dezvoltarea masinii de concurs. „Cunosteam aptitudinile tehnice si practice ale lui Sorin si la aflarea vestii ca nu va lua startul in acest sezon din motive de buget am decis sa ii oferim „un volan” in echipa noastra. Ne-am bazat pe experienta si pe viteza sa pentru a strange informatii importante referitoare la materialul nostru de concurs” a explicat Lucian Visan, Team Managerul Avia Motors & Alto Syncro.

Inca de la primele urcari, desfasurate in conditii de ploaie violenta, Sorin Ghisoi s-a ridicat la nivelul asteptarilor si a reusit sa aduca Skoda Fabia TDI acolo unde ea nu mai ajunsese in trecut, adica pe locul 14 in clasamentul general. Dupa uscarea traseului Skoda pilotata de noul membru al echipei a reusit in continuare clasari foarte bune, ratand de putin podiumul categoriei Diesel.

„Suntem foarte fericiti de aceasta colaborare, de modul in care Sorin a lucrat impreuna cu echipa tehnica si de atitudinea sa referitoare la echipa Avia Motors & Alto Syncro. Sorin ne-a dezvaluit adevaratul potential al masinii preparate in atelierele proprii si ne-a facut sa intelegem ca ne aflam cu adevarat pe directia cea buna. Prezenta sa a fost, fara indoiala, un mare plus pentru echipa noastra” a declarat Lucian Visan.

Referitor la experienta din weekend-ul de la Teliu, Sorin Ghisoi a afirmat: „Nu stiam la ce sa ma astept atunci cand m-am urcat in Skoda Fabia TDI pregatita de Avia Motors & Alto Syncro, insa am inteles repede ca am de-aface cu o masina pregatita intr-un mod profesionist, care reprezinta o reusita din toate punctele de vedere. Intreaga echipa tehnica a facut o treaba excelenta cu pregatirea masinii si cu sprijinul tehnic de exceptie pe care mi l-au oferit. Sunt fericit ca am reusit sa punem la punct cateva aspecte tehnice importante si ca am avut rezultate bune, insa mi-as fi dorit sa urc pe podiumul categoriei Diesel, pe care l-am scapat printre degete. Plec de la Teliu cu o emotie vie pe care o datorez echipei Avia Motors & Alto Syncro, care m-a facut sa simt din nou scanteia si pasiunea sportului cu motor. Le multumesc pentru aceasta sansa tuturor celor implicati”.

Urmatoarea etapa a Campionatului de Viteza in Coasta va fi organizata la Resita in perioada 6-7 iulie.

Adaugati comentariu