Weekend special „German Unity Day” la Ţiriac Collection

German Unity Day 2015 la Țiriac Collection - AutoExpert

Zilele acestea sunt unele cu totul speciale pentru Țiriac Collection, colecția particulară de automobile ale renumitului Ion Țiriac, pentru că sunt dedicate unui eveniment special – German Unity Day.

Astfel, pentru a marca ziua Germaniei, Țiriac Collection a organizat acest eveniment cu scopul de a le oferi acces pasionaților la unele dintre cele mai faimoase și frumoase automobile din istorie, cu accent pe cele fabricate în Germania. Vedeta evenimentului, totodată unul dintre exponatele speciale din colecție, este Mercedes-Benz 540 K, un model exclusivist, o piesă cu greutate în orice colecție auto din lume, care a fost produsă în doar 83 de unități.

Intrarea în incinta Țiriac Collection va fi flancată, până pe 11 octombrie, de două automobile cu greutate – este vorba de Mercedes-Benz 600 Pullman (an de fabricație 1968) și de corespondentul ei modern Mercedes-Maybach S500 (2015). Pe lângă acestea, multe alte surprize aşteaptă să fie descoperite de vizitatorii curioşi, care pot face o excursie de neuitat prin istoria automobilului.

German Unity Day 2015 la Țiriac Collection - AutoExpert (10)

Ţiriac Collection este locată în Otopeni, pe Calea Bucureştilor, numărul 289. Programul de vizitare începe la ora 10 şi se termină la ora 20. Preţul unui bilet întreg este de 15 lei, elevii şi studenţii vor avea o reducere de 50%, iar copiii de până la 6 ani au intrare gratuită. Pentru a vă stârni interesul pentru evenimentul German Unity Day vă prezentăm o scurtă galerie foto cu modele ce sunt expuse în paradisul auto al lui Ion Ţiriac.

German Unity Day 2015 la Țiriac Collection - AutoExpert (03)

Foto: Bogdan Paraschiv

Adaugati comentariu