WinterContact TS 860 de la Continental este câștigător absolut în testul revistei „auto motor und sport”

Continental WinterContact TS 860

WinterContact TS 860 este singura anvelopă evaluată ca „foarte recomandată” de către revista „auto motor und sport” care a testat 11 modele de anvelope cu dimensiunea 205/55 R16 pentru clasa compactă.

Hanovra, 27 septembrie 2018. În cadrul comparației dintre anvelopele de iarnă, efectuate de revista „auto motor und sport” (ams, numărul 21/2018), WinterContact TS 860 de la Continental a ieșit câștigător pe toată linia și a fost singurul produs care a primit clasificarea „foarte recomandat”.

Testul a implicat 11 anvelope pentru iarnă cu dimensiunea 205/55 R 16, pentru clasa compactă. Redacția a testat în total 19 criterii pe carosabil înzăpezit, umed și uscat, rezistența la rulare și zgomotul anvelopelor pe carosabil. După test, redacția a scris următoarele despre anvelopele de iarnă Continental: „Control bun pe zăpadă, perfect coordonat cu sistemul ESP al vehiculului, performanță deosebită pe umiditate, active dar și sigure pe pistele uscate “.

La evaluarea generală, WinterContact TS 860 a obținut 9,1 puncte și s-a putut diferenția semnificativ de următorul clasat, cu 8,2 puncte. „Numai TS 860 a parcurs testul în toate condițiile de testare, fără dificultăți notabile și printr-o performanță totală deosebită, asigură progresul semnificativ al succesorilor săi”, au scris realizatorii testului.

WinterContact TS 860 este specialistul pentru perioada de iarnă, destinat vehiculelor de clasă compactă și mică. Gama de produse include în prezent 66 de modele cu dimensiuni între 13 și 17 țoli, cu indici de viteză până la 240 km/h – printre care numeroase variante cu marcaj XL pentru capacitate portantă ridicată și/sau muchie de protecție a jantelor.

 

Adaugati comentariu