World Cup 2018: Emerich Jenei are patru favorite

Jenei

Emerich Jenei a răspuns prompt invitației colegilor de la Din Vestiar și a analizat o mulțime de echipe care vor evolua la turneul final. Aveți mai jos părerile dumnealui.

Despre favoritele sale:Cu durere în suflet mă voi uita la Mondial și voi regreta că nu am ajuns și noi acolo. Eu sunt un antrenor căruia îi place atacul, așadar voi fi fanul echipelor ofensive. Voi urmări cu interes Franța, Spania, Argentina și Brazilia.

Despre Rusia: În grupa aceasta pe care o au rușii sunt calificați. Ei sunt extrem de bătăioși și această calitate îi va ajuta la acest turneu. Echipa Rusiei are un mare avantaj că evoluează în fața propriilor suporteri. Vor fi împiniși de la spate de fani și cred că acest lucru va conta.

Despre Portugalia: În ultimul timp naționala Portugaliei a avut rezultate foarte bune în Europa, dar la nivel mondial cred că sunt echipe mult mai bune decât Portugalia. Interesant este ce vor face jucătorii portughezi. Sunt sigur că se vor lupta să demonstreze că au o valoare foarte mare. Să nu uităm că mulți dintre ei evoluează în campionatele din Europa și atunci vor dori să își facă o reclamă și mai bună.

Despre Polonia: Se va califica mai departe. Polonia este o echipă cu jucători ambițioși și valoroși. Echipele acestea din centrul Europei sunt luptătoare, aju jucători solizi.

Despre Danemarca: Danemarca este o echipă care are o pregătire fizică și pshică foarte bună, dar nu se pot bate pentru Campionatul Mondial. S-ar putea să iasă din grupa în care au fost repartizați. În general pentru echipele mici factorul psihologic este foarte important. Cu siguranță că jucătorii se vor motiva foarte bine și de când vor ajunge în Rusia vor avea ca obiectiv ieșirea din grupe.

Despre Anglia: Englezii se vor bate cu belgienii pentru primul loc în grupă. Ies lejer din această grupă. Ar fi momentul ca Anglia să facă o surpriză la un Campionat Mondial. Din ‘66 tot sunt datori cu un nou trofeu. Ar putea fi o supriză la acest turneu final.

Despre Brazilia: Au niște jucători de mare valoare, dar ei ca echipă nu arată foarte bine. Probabil jucătorii vor să iasă în mod individual în evidență… evoluează mai mult pentru statistică. Când vorbim de jocul colectiv al echipei Braziliei, nu prea arată bine. Dar sunt o forță!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top